Hulp bij het aanvragen

Hieronder vindt u meer informatie over het aanvraagproces.


Op deze pagina vindt u meer informatie over het aanvraagproces. Is het niet duidelijk en/of heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0900 - 333 44 41. Klik hier voor veelgestelde vragen.

Account aanmaken

Voordat u een aanvraag kunt starten, dient u een account aan te maken. U ontvangt bij het aanmaken van een uw account een e-mail om uw account te bevestigen. Heeft u al een account, dan dient u eerst in te loggen. U kunt per account meerdere aanvragen doen.

Product kiezen

Wanneer u bent ingelogd, kunt u een aanvraag starten door een product te kiezen. Afhankelijk van het product dient u een aantal stappen te doorlopen.

Aanvraag invoeren

Doorloop de stappen voor het gekozen product. De aanvraag begint met persoonlijke gegevens en vervolgens zijn de stappen afhankelijk van het product.

Product betalen

Over het algemeen wordt de aanvraag afgesloten middels een betaling. Deze betaling kan direct online via iDEAL uitgevoerd worden.

Aanvraag afronden

Wanneer de betaling is uitgevoerd, is de aanvraag afgerond. U krijgt het product binnen enkele werkdagen toegestuurd. U krijgt een bevestigingse-mail wanneer de aanvraag is afgerond.